玉ねぎ 大2

オリーブオイル 大さじ23

アンショワイヤード 大さじ2

ブラックタプナード 大さじ2

プロヴァンスハーブまたはティム 大さじ1

こしょう 少々

オリーブオイル漬けのアンチョビのフィレ 12枚くらい


1.  玉ねぎを薄くスライスし、オリーブオイルで約10分くらい柔らかくしっとりするまでゆっくりソテーする。茶色に焦げつかないように注意する。

2.  玉ねぎがしっとりしたら、アンショワイヤード、ブラックタプナード、ハーブ、コショウを加えよく混ぜ合わせる。よく混ざったら火を止めて冷ます。

3.  ベーキングペーパーをひいたタルト型にドゥを伸ばしフィリングを型にたっぷり入れる。

4.  アンチョビのフィレを表面に飾り、好みに応じて、スライスしたオリーブまたはトマトのスライスをのせ、180℃に温めたオーブンで25分間焼く。

5.  オーブンから取り出して冷ます。

6.  サラダやプロヴァンスのロゼワインとともに食卓へ。



コメント: 6
  • #1

    Peggie Gaccione (月曜日, 06 2月 2017 10:46)

    I every time used to study article in news papers but now as I am a user of internet so from now I am using net for content, thanks to web.

  • #2

    Gilberto Neiss (火曜日, 07 2月 2017 07:41)

    Greetings from Ohio! I'm bored to death at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I enjoy the information you present here and can't wait to take a look when I get home. I'm surprised at how fast your blog loaded on my phone .. I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, good site!

  • #3

    Lilly Sterling (金曜日, 10 2月 2017)

    I do accept as true with all of the ideas you have offered in your post. They are very convincing and can certainly work. Still, the posts are too short for novices. Could you please extend them a bit from next time? Thank you for the post.

  • #4

    Warner Castillo (金曜日, 10 2月 2017 14:14)

    Wow! After all I got a website from where I be capable of really get valuable information regarding my study and knowledge.

  • #5

    Brendon Dameron (金曜日, 10 2月 2017 14:28)

    Magnificent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely fantastic. I really like what you've acquired here, certainly like what you're stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it wise. I cant wait to read far more from you. This is really a great site.

  • #6

    Daniel (金曜日, 10 2月 2017 15:24)

    #3 Hi Lilly, thank you for your appreciation. I will do my best for further posts.
    All of you, please have a look to our facebook page too.